^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

انواع تزیینات روی کیک با خمیر مارسیپان

این موضوع با عنوان انواع تزیینات روی کیک با خمیر مارسیپان , بخشی از بخش خانه داری و آشپزی است. موضوع; کیک کیفی: دکمه های کیف از خمیر های رنگی و سطح روی آن با یک لایه خمیر کرم رنگ پوشیده ...


  1. #1

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,518
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478

    Thumb انواع تزیینات روی کیک با خمیر مارسیپان



    کیک کیفی:دکمه های کیف از خمیر های رنگی و سطح روی آن با یک لایه خمیر کرم رنگ پوشیده شده است. سوراخهای ایجاد شده روی خمیر هم با استفاده از یک سوزن و کمی حوصله و مهارت ایجاد خواهد شد.
    کیک مدرن:این کیک مناسب تولد یک جوان است ساختار بسیار مدرن آن تنها با استفاده از دایره های قهوه ای رنگ خمیر پارمیزان و یک لایه خمیر فیروزه ای تشکیل شده است.
    کیک جعبه ای:جعبه کیک با استفاده از لایه های خمیر درست شده است که روی بیسکویت تخته ای کشیده اند. شما می توانید از نان بستنی برای این کار استفاده کنید.
    کیک سوشی:بیشتر این کیک شبیه یک میز شام ژاپنی است . تنوع رنگ آهن برای یک میهمانی خودمانی برازنده است
    کیک هایی برای عروسی و نامزدی :

  2. #2

    تاریخ عضویت
    Jan 2009
    نوشته ها
    8
    تشکر
    14
    تشکر شده : 14
    Avast Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    0

    پیش فرض

    طرز تهیه خمیر رو اگه دارین بزارین ممنون میشم
    یک کاربر از این پست تشکر کرده است : یوشا

  3. #3

    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    نوشته ها
    1,641
    تشکر
    593
    تشکر شده : 1,518
    NOD32 Internet-Explorer Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    478

    پیش فرض

    سلام داری عزیزم
    اینم طرز تهیه ی خمیر مارسیپان



    بادام خام ۲۰۰ گرم
    پودر قند ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
    سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    اسانس بادام تلخ دو سوم قاشق چایخوری
    رنگ مجاز خوراکی به میزان دلخواه
    طرز تهیه خمیر مارسیپان:
    بادامهای خام را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه صبر کنید.سپس پوست آنها را جدا کنید.
    بادام های سفید شده را درون دستمال آشپزخانه کاملا خشک کنید.
    بادامها را بهمراه بقیه مواد حدود ۴ تا ۵ بار چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید.
    خمیر مارسیپان بدست آمده را با رنگ مجاز خوراکی به رنگهای دلخواه در آورید.
    خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف درون کیسه فریزر نگهداری کنید.
    توجه شود این اندازه بطور تقریبی هست.شما باید به میزانی که نیاز دارید تهیه کنید.
    ویرایش توسط یوشا : 17th May 2009 در ساعت 12:28

موضوعات مشابه

  1. نقد وبررسی بازی crysis (کرايسيس)
    توسط Admin در انجمن پیشنمایش و نقد و بررسی بازیها
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 17th February 2011, 16:18
  2. شيرينى دانماركى
    توسط secret در انجمن کیک و شیرینی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 15th May 2009, 12:18
  3. طرز تهیه انواع خمیر پیتزا
    توسط Admin در انجمن ساندویچ پیتزا سوفله
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 18th January 2009, 11:05
  4. گنبد در معماری ایران
    توسط Admin در انجمن ساير رشته ها
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 6th August 2008, 03:57
  5. کیک گردو و بادام، ساده و شکلاتی!
    توسط shahpoor در انجمن بخش عمومی آشپزی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 3rd August 2008, 12:36

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما
دوستان ما
ما در شبکه های اجتماعی

پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.

 ارسال پیام کوتاه