مدرسه ی معماری اسلو؛ نروژ

مدرسه ی جدید معماری oslo ، کاری از گروه معماری [لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ] بر اساس ساختمان قدیمی این مدرسه که تاسیس سال ۱۹۳۸ بوده ساخته شده است و در کنار رودخانه ی Akerselva در قسمت شرقی اسلو واقع شده. ساختمان جدید برای دادن حیاتی دوباره به بخش قدیمی تر به منظور ایجاد عملکرد بهتر آموزشی بنا شده است. این پروژه برنده ی جایزه ی اول مسابقات معماری سال ۱۹۹۸ در نروژ بود. بنای ساخته شده درونگرا بوده و به سمت رودخانه ی مجاور جهت گیری می کند. برنامه های فضایی بنا هم با توجه به قسمت های قدیمی بنای قبلی جهت گیری کرده اند و با آن پیوند خورده اند.

برای بخش ورودی و همچنین کانال های ورود نور طبیعی ، حیاطی بزرگ و سبز در نظر گرفته شده که با استفاده از پله هایی ، به طبقه ی اول بنای اصلی متصل می شود. یک راه باریک، دور تا دور ساختمان کشیده شده که وظیفه ی ارتباطی فضای داخل و خارج و آوردن نورطبیعی به فضای داخل را دارد. در اطراف این باریکه، مسیر گردش U شکلی وجود دارد که حول آن کشیده شده. در نهایت مجموعه ای از اتاق های آموزشی به شکل یک پل، این فرم U شکل را کامل می کند.
طبقه ی همکف شامل قسمت های عمومی تر، مانند رستوران، یک فضای نمایشگاهی، یک آمفی تئاتر کوچک و کتابخانه است. تمامی آتلیه های طراحی و اتاق های درس با یک دید وسیع به سمت حیاط خارجی در طبقه ی اول قرار دارند. اتاق های اداری و مدیریتی و کلاس های تحقیقاتی ، همگی در طبقه ی سوم ساختمان جای می گیرند.





[لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ] منبع