اینو که خوب کاری کردی. منظور Admin این بود که شما احیانا یه آنتی ویروس یا هر برنامه ی امنیتی از نوع دیگه (مثلا نود 32 یا هر چیز دیگه) رو کامپیوترت نصب نیست؟
اگه نصبه که دلیل هنگ کامپیوترت همینه اگه نصب نیست بشین به سوالای من درست جواب بده (سوالامو هم به ترتیب اهمیت می پرسما حواست باشه)
1) آنتی ویروستو از پاتوق دانلود کردی یا از خود سایت اویرا؟
اگه از سایت اویرا دانلود کردی که دیگه نمی خواد سوالای بعدی رو جواب بدی (دلیلشو بعدا میگم) اما اگه از اینجا دانلود کردی بشین بقیه ی سوالا رو جواب بده.
نکته:عزیز جان اونی که گفتی همیشه جدید دان می کنی! والا ما هم همچین غیر آپدیت نیستیم اونو که بهت گفتم دانلود کن با یه آپدیت میومد همون ورژنی که می خوای اگه باورت نمیشه یه عکس از ورژن اویرام بذارم!!! هرچند دیگه داره منقضی میشه
2) با فرض اینکه از پاتوق دانلود کردی پس حتما KEY آویرا رو داری دیگه؟؟ یا نه!!!؟
3) اول اینا رو جواب بده اگه جواب دو سوال قبل + بود طریقه ی نصبشو با شکل برات میذارم (باید رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کنم چون من رو کامپیوترم آویرا نصبه)
حالا با فرض اینکه رفتی از سایت اویرا دانلود کردی باید بری KEY رو با پر کردن مشخصاتت سفارش بدی بعد بهت ایمیل میکنه. من یه بار این کار رو کردم اصلا KEY جواب نداد (این همون دلیلی بود که گفتم بعدا بهت میگم)
حالا جواب بده

4لایک ها
LinkBack URL
About LinkBacks
)
عزیز جان اونی که گفتی همیشه جدید دان می کنی! والا ما هم همچین غیر آپدیت نیستیم اونو که بهت گفتم دانلود کن با یه آپدیت میومد همون ورژنی که می خوای اگه باورت نمیشه یه عکس از ورژن اویرام بذارم!!! هرچند دیگه داره منقضی میشه.gif)