سلام به تمام دوستای خودم......یه سوال فنی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به رده بندی ایران کاری ندارم و دربارش صحبتم نمی کنم.........
اما به من بگین استقلال و پرسپولیس در رده بندیه جهانی چه جایگاهی دارن؟؟؟

کل کل استقلالیها و پرسپوليسيها-بایگانی بخش ورزش-ورزشی-سلام به تمام دوستای خودم......یه سوال فنی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من به رده بندی ایران کاری ندارم و دربارش صحبتم نمی کنم......... ...
سلام به تمام دوستای خودم......یه سوال فنی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به رده بندی ایران کاری ندارم و دربارش صحبتم نمی کنم.........
اما به من بگین استقلال و پرسپولیس در رده بندیه جهانی چه جایگاهی دارن؟؟؟
..
فکر کنم این آخرین رده بندی ای که منتشر شده چوب یرای تاریخ 1388/05/14 است.
تیم فوتبال پرسپولیس تنها تیم ایرانی حاضر در ردهبندی برترین تیمهای باشگاهی جهان است که از سوی فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال مشاهده ميشود.بر اساس اعلام فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال، باشگاه پرسپولیس با ايستادن در مكان ٢٦٦ تنها باشگاه ايراني است كه در اين فهرست قرار دارد. پرسپولیس با ٥/٧٥ امتياز در اين جايگاه ايستاده است.اين در حالي است كه اين تيم در ردهبندي ماه گذشته در رده ٢٤٤ ايستاده بود.گامبا اوزاكاي ژاپن قهرمان آسيا با قرار گرفتن در مكان ٢٧ اين ردهبندي، بهترين تيم باشگاهي در قاره كهن است. پس از گامبا، تيم بنيادكار ازبكستان قرار دارد و تيم پاختاكور ازبكستان در جايگاه سوم ايستاده است.ردهبندي ده باشگاه برتر جهان:١- بارسلونا ٣١٥ امتياز2- منچستر يونايتد ٣١٥ امتياز٣- استوديانتس آرژانتين ٢٩٥ امتياز٤- چلسي ٢٧٦ امتياز٥- شاختار دونتسك اوكراين ٢٥٧ امتياز٦- ليورپول ٢٤٨ امتياز٧- آرسنال ٢٤٧ امتياز٨- هامبورگ ٢٢٤ امتياز٩- گرميو برزيل ٢٢١ امتياز١٠- كروزيرو برزيل ٢٢٠ امتياز
منبع: [لینکها فقط برای اعضا نشان داده می شود. ]
وااااااااااااای یعنی اصلا استقلال جزو تیما حساب نمیشه،کلا یعنی اصلا تیم نیست.فیفا هم تیم حسابتون نمیکنه.![]()
"totti" جان این ها رو از کجا آوردی منبع اونو بده برم مطالعه کنم؟
چی شد باز کم آوردی؟![]()
سایتش معتبر نیست.
راستی radepa007 جان به پست صفحه قبلم جواب بده.
پس قبول کردید که اگه استقلال سرور آسیا نیست.سرور پرسپولیس که هست.پس
این علامت سرور تیم های آسیاست "استقلال" احترام بزارید.
بچه های پرسپولیسی یه خبر خوش:
کمیته امداد "استقلال" اعلام کرد:ما همیشه از پرسپولیسی ها با آغوش باز حمایت میکنیم.
آخ.........آخ......آخ....داشت یادم میرفت.اینو بدونید ما همتونو دوست داریم و برای همین میخوام یه شاخه گل بهتون هدیه کنم.
.................................................. .................................................. ............................
اینم تقدیم به همه ی بچه های گل پرسپولیسیکور خوندین.
اگه "استقلال" سرور تیم های ایران نیست.سرور پرسپولیس که هست![]()
ویرایش توسط aftm2n : 12th August 2009 در ساعت 14:33
علاقه مندی ها (Bookmarks)