^ بازگشت به بالا
دانلود english 4 you آموزش یوگا به زبان فارسی آموزش زبان english today
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی در فریزر

این موضوع با عنوان جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی در فریزر , بخشی از بخش خانه داری و آشپزی است. موضوع; جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی منجمد در فریزر: ماده غذایی مدت زمان نگهداری میوه ها و سبزی ها 8 ...


  1. #1

    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    3,074
    تشکر
    5,964
    تشکر شده : 5,893
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    15441934

    پیش فرض جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی در فریزر

    جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی منجمد در فریزر:

    ماده غذایی
    مدت زمان نگهداری
    میوه ها و سبزی ها 8 تا 12 ماهگوشت ماکیان 6 تا 9 ماهانواع ماهی به جز تن 3 تا 6 ماهگوشت قرمز خرد شده یا چرخ کرده 3 تا 4 ماهگوشت فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و گوشت نمک سود 1 تا 2 ماه

  2. #2

    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    3,074
    تشکر
    5,964
    تشکر شده : 5,893
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    15441934

    پیش فرض

    نگهداری مواد غذایی در یخچال


    سرد كردن و انجماد یكی از متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است كه موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد شدنی مانند گوشت، مرغ، ماهی و لبنیات، ضروری است. همچنین یخچال به تازه ماندن بعضی مواد غذایی مانند سبزی و میوه خام و ایجاد طعم دلنشین و خنك در نوشیدنی ها كمك می كند.
    حداكثر زمان ماندگاری مواد غذایی فاسد شدنی و نیز بسیاری از میوه ها و سبزی ها در صفر درجه سانتیگراد دو هفته، در5 درجه سانتیگراد یك هفته و در درجه حرارت اتاق (22 درجه سانتیگراد) چند ساعت است.
    غذای سرد سالم تر است
    با تغییر شیوه زندگی، نیاز ما به یخچال بیشتر شده است. به دفعات كمتری خرید می كنیم، ولی هر بار میزان بیشتری مواد غذایی می خریم. در نتیجه مواد غذایی بیشتری را برای مدت طولانی تر در یخچال نگهداری می كنیم.
    چند نكته مهم:
    - دمای سردترین قسمت یخچال را بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد نگه دارید.
    - پس از باز كردن در قوطی كنسرو، محتویات آن را در ظرفی خالی كنید و روی آن را بپوشانید. در غیر این - صورت ممكن است قوطی، غذا را آلوده كند.
    - غذایی را كه تاریخ مصرف آن گذشته است، دور بریزید. بر چسب مواد غذایی را در ارتباط با درجه حرارت محل نگهداری و زمان ماندگاری كنترل كنید.
    - یخچال را بیش از حد پر نكنید زیرا هوای خنك، كه یخچال را سرد نگه می دارد، نمی تواند جریان پیدا كند.
    - یخچال را نزدیك اجاق گاز یا منبع حرارتی دیگر قرار ندهید.
    - فاسد شدنی ترین غذاها را در سردترین قسمت یخچال بگذارید.
    حال قسمت های مختلف یك یخچال و مواد غذایی را كه در آن قسمت ها بایستی نگهداری شوند ، برایتان بازگو می كنیم.
    سردترین قسمت (0 تا 5 درجه سانتیگراد)
    در این قسمت غذاهایی را قرار دهید كه باید سالم نگه داشته شوند. روی مواد غذایی خام را بپوشانید یا آنها را بسته بندی كنید. مواد غذایی كه باید در این قسممت نگهداری شوند شامل :
    - غذاهای پخته ی سرد مانند غذاهای آماده مصرف، انواع پیراشكی، مرغ آماده مصرف
    - شیر، ماست و پنیر تازه
    - انواع گوشت پخته، سوسیس و كالباس
    - سالادهای آماده مانند سالاد سیب زمینی و الویه
    - غذاهای خانگی مانند انواع خورش و آبگوشت
    - شیرینی خامه ای
    گوشت، مرغ و ماهی تمیز شده را همیشه در سردترین قسمت یخچال و حتماً در ظروف در بسته نگه دارید و آنها را هر چه سریع تر مصرف كنید و برای مدت طولانی تر در فریزر نگه داری كنید.

  3. #3

    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    3,074
    تشکر
    5,964
    تشکر شده : 5,893
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    15441934

    پیش فرض

    قسمت های خنك
    در این قسمت مواد غذایی را كه بهتر است خنك نگه داشته شوند تا برای مدت بیشتری تازه بمانند، بگذارید، مانند:
    - آب میوه و پنیر سفت مانند پنیر پیتزا
    - ظروف و شیشه های باز شده سس سالاد، سس گوجه فرنگی و مربا كه بر چسب " در یخچال نگه داری شود" داشته باشند.
    - كره، مارگارین روغن های خوراكی
    - تخم مرغ
    در صورت وجود قسمت های مجزای مخصوص (جای كره و تخم مرغ) می توان از آنها استفاده كرد. تخم مرغ پس از خرید باید در یخچال نگه داری شود. در صورتی كه روی بسته توصیه هایی شده است، به آنها عمل كنید.
    جا میوه ای
    این قسمت گرم ترین منطقه یخچال است.
    سبزی، میوه و مواد اولیه سالاد ماند كاهوی خرد نشده، گوجه فرنگی، تربچه را در این قسمت می توانید نگه دارید.
    بعضی از میوه ها و سبزی ها مانند موز، لیمو و گوجه فرنگی را بهتر است در دمای بالاتر از 10 درجه سانتیگراد نگه دارید تا كیفیت آن ها به خوبی حفظ شود.
    یخچال را بیش از حد پر نكنید
    - بر خلاف فریزر كه در صورت پر بودن بهتر كار می كند، یخچال نباید بیش از حد پر شود. پر بودن بیش از حد یخچال، باعث توقف جریان هوای خنك (كه غذا را سرد نگه می دارد) می شود.
    - وقتی زیاد خرید می كنید، مجبور می شوید به زور آنها را در یخچال جا دهید. سعی كنید نوشیدنی هایی را كه برای مصرف فوری احتیاج دارید، در یخچال بگذارید و پس از مصرف به تدریج جایگزین كنید كه این نوشیدنی ها شامل : نوشابه های گازدار مثل كولا ، آب میوه پاكتی ، ماء الشعیر و آب معدنی است.
    - بسیاری از ظروف و شیشه های مربا، سس و غیره را فقط پس از باز كردن در آن ها، باید در یخچال نگهداری كرد.
    - لازم نیست برای سالم ماندن نوشابه آن را در یخچال نگه دارید. نوشابه سرد فقط طعم بهتری دارد.


  4. #4

    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    نوشته ها
    3,074
    تشکر
    5,964
    تشکر شده : 5,893
    NOD32 Firefox Windows-XP IR-TCI
    امتیاز 
    15441934

    پیش فرض

    آیا سردترین قسمت یخچال به اندازه كافی سرد است؟
    برای فهمیدن این موضوع به دماسنج یخچال نیاز دارید.
    - دماسنج مناسب یخچال را انتخاب كنید.
    - دماسنج یخچال را كه قیمت چندانی ندارد، می توان از فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای، فروشگاه های لوازم خانگی و برخی كارخانه های سازنده یخچال خریداری كرد. نوعی را انتخاب كنید كه خواندن آن راحت باشد.
    - از دماسنج جیوه ای استفاده نكنید كه ممكن است بشكند و مواد غذایی را آلوده كند.
    - دمای سردترین قسمت یخچال را به صفر تا پنج درجه سانتیگراد برسانید. برای این كار لازم نیست یخچال را خالی كنید. سپس كارهای زیر را به ترتیب انجام دهید:
    1- دماسنج را در سردترین قست یخچال قرار دهید، جایی كه به محض باز كردن در یخچال بتوانید آن را بخوانید.
    2- در یخچال را ببندید و چند ساعت (ترجیحاً شب تا صبح) آن را باز نكنید تا دمای آن ثابت بماند.
    3- بدون برداشتن دماسنج دما را بخوانید. اگر بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد نبود درجه ترموستات یخچال را تنظیم كنید. سپس مرحله 2 را تكرار كنید و دوباره دما را بخوانید.
    4- اگر دمای یخچال هنوز به میزان مطلوب نرسیده است، ترموستات یخچال را دوباره تنظیم كنید.
    - فراموش نكنید كه بین هر بار تنظیم ترموستات یخچال و خواندن دما باید چند ساعت فاصله باشد.

موضوعات مشابه

  1. نظریات جامعه‌شناسان درباره‌ اعتیاد
    توسط Borna66_TAHA در انجمن اعتیاد - تعاریف و شناخت
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 24th July 2009, 23:24
  2. هرم غذایی
    توسط ghazal606 در انجمن آرشیو بخش پزشکی و بهداشتی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 18th June 2009, 23:35
  3. بهداشت مواد غذایی
    توسط shahpoor در انجمن آرشیو بخش پزشکی و بهداشتی
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: 6th May 2009, 23:01
  4. پاسخ ها: 14
    آخرين نوشته: 13th April 2009, 12:04
  5. امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) از نگاه امام خمينى (ره)
    توسط اریانا1 در انجمن امام مهدی (عج) و انتظار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 16th January 2009, 21:29

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
درباره ما
دوستان ما
ما در شبکه های اجتماعی

پاتوق یو یکی از قدیمیترین سایت های ایرانی به 6 سال سابقه فعالیت می باشد. انجمن های سایت دارای مطالب متنوع و جامعی در تمامی زمینه می باشد. و البته در پرتال سایت شما همواره جدیدترین نرم افزار ، بازی و انمیشن های روز را با لینک مستقیم می توانید دانلود نمایید.

 ارسال پیام کوتاه