به نام خدا سلام
در این تاپیک برای دوستان سر کتاب رو از جامع ترین کتاب در این رابطه قرار میدهیم(جامع الدعوات کبیر)
هر کسی که می خواهد جنسیتش و متولد چه ماهی است رو در همین تاپیک قرار دهد تا سر کتاب مورد نظر و طالعش ر وخدمتش عرض کنم

9لایک ها این موضوع با عنوان در خواست سر کتاب , بخشی از علوم روحي است. موضوع; به نام خدا سلام در این تاپیک برای دوستان سر کتاب رو از جامع ترین کتاب در این رابطه قرار ...
| |
به نام خدا سلام
در این تاپیک برای دوستان سر کتاب رو از جامع ترین کتاب در این رابطه قرار میدهیم(جامع الدعوات کبیر)
هر کسی که می خواهد جنسیتش و متولد چه ماهی است رو در همین تاپیک قرار دهد تا سر کتاب مورد نظر و طالعش ر وخدمتش عرض کنم
7 کاربر از این پست تشکر کرده اند : afarin129,baharsh4360,gol dokht,M A S I H A,maryam jo0n,p h o e n i x,shima nina
| |
یک کاربر از این پست تشکر کرده است : maryam jo0n
یه سوال دارم :میخوام بدونم دین اسلام در این باره چه نظری داره
بعد با این کار چی معلوم میشه..خودتون اینکارا روانجام میدید
سلام
سرکتاب باز کردن شرعا و قانونا عیبی ندارد چون بزرگنای مثل شیخ بهائی میرداماد کبیر و .... این کار ر وانجام میدادند
خدمتون گفتم بنده هم از کتاب نا یاب مجمع الدعوات کبیر اینکار ر وانجام میدهم
سر کتاب مثل استخارست....میخوام بدونم یعنی چی؟...چی رو با این کار مشخص میکنن...
اون کتابی که میگید چیه که میشه باهاش این کارو کرد؟؟؟؟
یه کم واضح توضیح بدید
یه کاری مثل همینه که ملا ها انجام میدن؟
از ابتدای خلقت انسانها به ۴ دسته تقسیم شدن. ۴ضمیر و این ۴ ضمیر نشون دهنده حالات و خصوصیات و زندگی آدمها بوده. آتش - آب - باد و خاک. این ضمایر رو بر اساس حرف اول اسم کوچک افراد پیدا می کنیم. مثلا کسی که اسمش محمد هستش ضمیرش آتشه. بعدها طریقه این کارم یادتون می دم. خیلی سادس و کافیه ضمیر هر حرف رو براتون بذارم روی بلاگ. مثلا هر کی اسمش با میم شروع می شه آتشی هستش.
اما سر کتاب. بر اساس علم ابجد مردها ۱۲ گروه و زنها هم ۱۲ گروه هستن. ما اسم فرد رو با اسم مادر فرد به ابجد صغیر حساب می کنیم و جمع می زنیم. بعد ۱۲ تا ۱۲ تا ازش کم می کنیم تا حاصل بین ۱ تا ۱۲ بشه. هر چی موند می شه سرکتاب فرد. حالا اگه مرده توقسمت مرها و اگه زنه تو قسمت زنها دنبال جواب می گردیم.
برای انجام سرکتاب در حال حاضر تنها کتاب معتبر کتاب جامع الدعوات کبیر هستش که تقریبا نایابه.
بازم ممنون و بازم گدای دعای شما
خوب گفتید جنسیت....دختر
و ماه تولد ...بهمن
فقط نگفتید سر کتاب چی رو درباره آدم مشخص میکنه؟
اسمم ....آمنه...میشه چه ضمیری
این سر کتاب شماست
اگر برای مریض می خاهید باید نام مادرشونم بیان کنید
دلو(بهمن)
زنان
هر آن زنی که به طالع دلو باشد ستاره او ستاره بلقیس است و صاحب این طالع زنی باشد خوش خلق و نیکو منظر و کاردان و با مروت و کاربین و باعقل و باهوش و در کارها غصه بسیار خورد .
بهتان بر وی بسیار گویند . بر اعضای او خالی یا نشانی باشد و آن نشانه ی دولت و اقبال باشد . در عمر یک بار سر رشته کار خود را گم کرده اما زود ، به اصلاح آید و عاقبت به خیر باشد . در امورات خود بسیار ساعی است . در نظر خلق عزیز و مکرم باشد . غم مردم را میخورد . از پدر و مادر نفع نبیند . گاه گاه ملالی عارض او شود که به علت سحری است که در باره او نمود ه اند و باطل نشده است ، باید دعای باطل سحر بگیرد تا باطل شود و امورات بر وفق دلخواه او شود . علتی هم که در بدن دارد از باد پریان است چون که در سن کودکی بچه پری را اذیت کرده است به این واسطه او را اذیت می کنند . در نماز کاهلی نکند . شانه سر خود را به کسی ندهد . صاحب این طالع را بسازد از ماه ها ، ماه رجب ( یعنی برایش خوش یُمن است ) و لباس سبز و آبی ( برایش شانس می اورد ) . راز دل به کسی نگوید چرا که دشمن بدگو بسیار دارد . از نامحرم پرهیز کند . در سن چهار سالگی خطر مرگ او را تهدید می کند چون از این بگذرد به عمر طببعی می رسد . دعای باطل سحر و انگشتر عقیق و دعای جوشن کبیر با خود داشته باشد تا از بلاها ایمن گردد.
برای اینکه طالعتونم بدست بیاورم نام خود و نام مادرتون رو نیز بیان کنید البته نام شناسنامه ای
این چیزایی که نوشتین خیلی با زندگی من یکی نیست....من چهار سالگی هیچ اتفاق خاصی رو پشت سر نگذاشتم از خانوادم هم پرسیدم
البته در مورد خیلی از خصلتها درست بود...ولی من اینو قبول ندارم که همه متولدین زن ماه بهمن یکی هستن یعنی با خصلتهای مشابه اینو چطور توجیح میکنید؟..این به این معنا نیست که بگم شما اشتباه میکنید...باتوجه به فکر و عقاید خودم میگم
مثلا نفع ندیدن از پدر و مادر....من همه زندگی مو نه تنها من خواهر و برادرام همه اون چیزی رو که داریم به خاطر روز به روز تلاش و خواست اوناست ...همه زندگیشون رو واسه ما دادن من جمله من و ...بخصوص من
2 کاربر از این پست تشکر کرده اند : maryam jo0n,nasrin1368
| |
| « نکته عجيب ولي واقعي در دنيا | اسما الحسنی » |