این موضوع با عنوان آخرین قیمت تمام گوشیهای موبایل از تمام برندها در قالب تصویر در بازار ایران , بخشی از انجمن موبایل است. موضوع; ...
| |
ویرایش توسط Geronova : 25th September 2008 در ساعت 05:36
17 کاربر از این پست تشکر کرده اند : amirfz6666,bahareh1,black3,chardoli,djhamidghi,fjara,lale237,MpuriaM,Mr.MohaMmaD,naziz,parastou,pariya1365,r-r2009,sepehr,شانی,عسل جون
جرو جان من دنبال قیمت کنونی نوکیا n97 هستم.آیا اطلاعاتی در این زمینه دارید؟با گارانتی و بدون گارانتی
2 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD
آپدیت شد..
3 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD,saturn
قیمت کنونی 5800 چند؟
4 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD,saturn,امید بالاده
موبنا- فروشندگان گوشی های نوکیا از کاهش قیمت 40 هزار تومانی مدل 5800 xpressmusic نوکیا با گارانتی متفرقه در سطح بازار تلفن همراه خبر دادند ... "جواد اصغرزاده" در این باره به خبرنگار موبنا گفت: افزایش عرضه مدل فوق توسط واردکنندگان غیرقانونی باعث شده تا قیمت فروش آن به طور چشمگیری کاهش یابد ... وی افزود: قیمت بالای این گوشی نیز موجب بی میلی مشتریان شده تا تمایل چندانی به خرید این نوع مدل نوکیا نداشته باشند ... این فروشنده افزود: گوشی 5800 xpressmusic نوکیا که چندی پیش به بهای 480 هزار تومان به فروش می رسید هم اکنون با قیمت 440 هزار تومان در اختیار متقاضیان قرار می گیرد ... این گوشی هم اکنون با گارانتی رسمی به قیمت 585 هزار تومان در سطح بازار تلفن همراه تهران به فروش می رسد ... مشخصات فنی این گوشی به شرح زیر است: 5800 یک گوشی صفحه لمسی با قابلیت پخش فایل های چندرسانه ای است که از سرویس gps هم پشتیبانی می کند ... این گوشی دارای دوربین 2/3 مگاپیکسلی، سیستم عامل سیمبیان سری s60، صفحه نمایش 2/3 اینچی و حافظه هشت گیگابایتی با گنجایش هشت هزار قطعه موسیقی است ... یکی از مشخصه های مهم این گوشی داشتن نرم افزار (برنامه) media bar است که امکان دسترسی آسان تر به آهنگ ها، گالری عکس و مرور وب را به کاربر می دهد ... این گوشی 109 گرمی با ترکیب رنگ بندی مشکی ، قرمز و آبی تولید می شود
4 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD,saturn,امید بالاده
ادماین جان
این قیمت ها برای چه تاریخیست؟
من هر چی گشتم مدل نوکیا n79 و n85 را پیدا نکردم.
من دنبال قیمتش هستم.
قیمتی در دست ندارید؟
اگه پیدا کنید ممنون میشم
2 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,امید بالاده
2 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD
4 کاربر از این پست تشکر کرده اند : bahareh1,Mr.MohaMmaD,naziz,امید بالاده
سلام اگه ممکنه قیمت گوشی های LGرو هم لطف کنین
ممنون![]()
یک کاربر از این پست تشکر کرده است : bahareh1
| « راهنمای خرید جدید ترین و پر فروش ترین گوشی 2سیمکارته | هشدار به خریداران گوشی تلفن همراه » |